Ανταλλακτικά

Αναρτήσεις

Διαθέτουμε αμορτισέρ, βάσεις θόλου και σετ προστασίας αμορτισέρ και φυσικά ελατήρια από τις μεγαλύτερες εταιρείες όπως η Monroe και η Bilstein .

Ανάφλεξη

Σε εμάς θα βρείτε μπουζί, καλώδια και καπάκια διανομέα, ντιστριμπιτερ και πολλαπλασιαστές, πλατίνες και άλλα με τις καλύτερες εγγυήσεις... και σε εκπληκτικές τιμές!!!

Συστήματα φρένων

Εξαρτήματα φρένων όπως αντλίες, δισκόπλακες, δαγκάνες, σιαγόνες αλλά και πολύ καλά τακάκια (όλων των ειδών), ταμπούρα, σύρματα χειρόφρενων και άλλα.

Συστήματα ψύξης

Μεγάλη πραγματικά γκάμα από αντλίες νερού, βαλβίδες βεντιλατέρ, θερμοστάτες, τάπες ψυγείων, λαιμούς και σφικτήρες και πολλά άλλα...

Συμπλέκτες

Τα πάντα για τους συμπλέκτες όπως αντλίες, δίσκοι, πλατώ, ρουλεμάν, σύρματα συμπλεκτών, όπως και kit επώνυμων εταιρειών, και πολλά πολλά άλλα.

Συστήματα διεύθυνσης

Ακρόμπαρα, κρεμαγιέρες, ψαλίδια, μπράτσα και μπάρες τιμονιού, πλαστικά ζήτα και φούσκες. Όλα μας τα εξαρτήματα είναι σχεδόν πάντα ετοιμοπαράδοτα.

?Είδη φανοποιΐας

Καπό αυτοκινήτων και φτερά, πόρτες, φανάρια, μετώπες, προφυλακτήρες, αεροτομές, σπόϊλερ, τραβέρσες, καθρέφτες και σχεδόν ότι άλλο αφορά τη φανοποιία του αυτοκινήτου σε μια μεγάλη γκάμα καινούριων αλλά και μεταχειρισμένων, αυθεντικών ή και imitation.

Επίσης μπορούμε κατόπιν παραγγελίας, να αντικαταστήσουμε το χαλασμένο εξάρτημα, με κάποιο αυθεντικό ανταλλακτικό της εταιρίας του οχήματός σας, εάν το επιθυμείτε.

Στοιχεία Επικοινωνίας

???????? ????????????
  • Διεύθυνση Κουτσελιό Ιωαννίνων, ΤΚ 455 00
  • Τηλέφωνο/Fax 26510 55840
  • Κινητό 6977 710561
  • Email info@ioanninaservice.gr
Copyright © 2012 Auto Service Δημήτριος Χρ. Παπαϊωάννου | Εξειδικευμένο Συνεργείο Επισκευής Αυτοκινήτων | Κουτσελιό Ιωαννίνων.
Built with HTML5 and CSS3.