html/ΑΜΕΑ

Οπτικός Έλεγχος

Στο συνεργείο αυτοκινήτων Παπαϊωάννου με το που φέρνεται το όχημά σας, πραγματοποιούμε οπτικό έλεγχο και συντάσσουμε μια αναφορά.

Έλεγχος Μπαταρίας

Καρδιογράφημα της μπαταρίας. Πρόκειται για μια πλήρως αυτοματοποιημένη διαδικασία δοκιμών που εγγυάται αξιόπιστα αποτελέσματα.

Αλλαγή Λαδιών

Τα κριτήρια επιλογής ενός λιπαντικού αλλάζουν ανάλογα με τον τύπο κινητήρα, την τεχνολογία & τον σχεδιασμό του οχήματος, & την απόδοση του.

Τεχνικός Έλεγχος

Έλεγχος σύγκλισης ή απόκλισης των τροχών. Ο έλεγχος αυτός πραγματοποιείται με το συγκλισιόμετρο και έχει σχέση με την γεωμετρία των τροχών.

ΕΓΓΥΗΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ

Δημήτριος Χρ. Παπαϊωάννου - Εξειδικευμένο Συνεργείο Επισκευής Αυτοκινήτων

Το συνεργείο μας λειτουργεί στα Ιωάννινα. Όλα αυτά τα χρόνια, στόχος μας είναι να ικανοποιούμε τους πελάτες εκείνους, που πιστεύουν ότι ο περιοδικός έλεγχος, η τακτική συντήρηση και η έγκαιρη αντικατάσταση των φθαρμένων εξαρτημάτων, αυξάνουν στο μέγιστο το βαθμό ασφάλειας και αξιοπιστίας, μειώνουν στο ελάχιστο το κόστος χρήσης και κάνουν την οδήγηση του αυτοκινήτου τους, μια ευχάριστη εμπειρία.

“Φροντίζουμε να καλλιεργούμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας που στηρίζεται στη συνεχή επικοινωνία.”

Υπηρεσίες

Αυτό όμως που μας κάνει να διαφέρουμε από όλα τα άλλα συνεργεία, είναι ότι φροντίζουμε να καλλιεργούμε μια σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες μας, που στηρίζεται στη συνεχή επικοινωνία που έχουμε μαζί τους, όπως περιγράφεται πιο κάτω.

  • Κατά την παραλαβή κάθε αυτοκινήτου, κάνουμε λεπτομερή καταγραφή όλων όσων μας αναφέρει ο ιδιοκτήτης του.
  • Στη συνέχεια διενεργούμε τεχνικό έλεγχο, αξιολογούμε τα προβλήματα που εντοπίσαμε, τον ενημερώνουμε για το κόστος και αφού πάρουμε την έγκριση του, αρχίζουμε τις εργασίες.
  • Τέλος κατά την παράδοση, δείχνουμε όλα τα ανταλλακτικά που αντικαταστήσαμε, εξηγούμε τους λόγους για τους οποίους κάναμε την αντικατάσταση και δίνουμε γραπτή αναφορά εργασιών.
Cars in Auto Service Center
el